top of page

Plaatsen van sanitair in Vlaams-Brabant en Antwerpen

badkamer in Mechelen

Installatie of renovatie van sanitair op maat

divider

De installatie of renovatie van uw sanitair van A tot Z? Uw kranen, bad, douche of lavabo’s herstellen of vervangen? Serneels Frank is al jaren thuis in het plaatsen van sanitair overal in Vlaams-Brabant en Antwerpen, zowel bij particulieren als industriële bedrijven. Wij garanderen steeds kwaliteit, zowel in kleine als grote sanitaire klussen. Ook een volledige badkamerrenovatie realiseren we als een pro.

De laatste trends in sanitair

kraan

Plaatsen van dienstkraantjes binnen en buiten

Een betrouwbaar dienstkraantje laten plaatsen in uw tuin, kelder, garage, wasruimte, badkamer of keuken? Serneels Frank plaatst al uw dienstkraantjes voor binnen en buiten.

Toilet doorspoelen met regenwater

Uw wc aansluiten op het regenwater? Dat is altijd een goed idee. Regenwater gebruiken voor uw toilet is immers niet alleen milieuvriendelijk, u spaart er ook heel wat drinkwater mee uit en vertraagt het verslijten van uw waterleidingen. Regenwater is bovendien gratis! Serneels Frank is gespecialiseerd in de waterbehandeling van regenwater. Een regenwatersysteem vangt het regenwater op en belandt in een reservoir. Een filter zorgt ervoor dat het regenwater proper is als u de wc doortrekt. Dit regenwatersysteem is trouwens snel terugverdiend. Besparen op uw drinkwaterfactuur? Wij bieden u met plezier advies.

Plaatsen van waterontharders van Durlem

Een waterontharder installeren? Dat heeft alleen maar voordelen! U vermijdt kalk in verwarmingssysteem, leidingen en toestellen. Dit zorgt voor een langere levensduur en een lager energieverbruik. Bovendien verbruikt u minder detergenten en zepen en denkt u ook aan het milieu. Serneels Frank plaatst waterontharders van Durlem: Belgische topkwaliteit in zuinige en ecologische waterontharders. Ook zacht water? Vraag ons gerust om advies.

logo waterontharders Durlem

Gekleurde of zwarte kranen, een rain shower of inloopdouche, een massagebad of losstaand bad, … Loodgieter Serneels Frank is op de hoogte van de laatste trends en technieken in sanitair en weet ze perfect te integreren in de badkamer van uw wensen.

icoon telefoon

HET PLAATSEN OF RENOVEREN VAN UW SANITAIR, UW TOILET DOORSPOELEN MET REGENWATER, HET PLAATSEN VAN EEN WATERONTHARDER OF DIENSTKRAAN IN VLAAMS-BRABANT OF ANTWERPEN? CONTACTEER FRANK SERNEELS VOOR MEER INFO OF EEN OFFERTE!

bottom of page