Plaatsen van een nieuwe condensatieketel in Vlaams-Brabant en Antwerpen

verwarmingsketel

Een nieuwe cv-ketel plaatsen?

Serneels Frank is op de hoogte van de nieuwste technieken voor het plaatsen van een nieuwe condensatieketel in Vlaams-Brabant of Antwerpen. Wij helpen u bij het kiezen van uw nieuwe cv-ketel, zonder duurzaamheid en verbruik uit het oog te verliezen.

condensatieketel

Topmerken als Junkers

Bij Serneels Frank Sanitair & Verwarming bent u verzekerd van een nieuwe condensatieketel van hoge kwaliteit. Zo vertrouwen we vooral op ketels van het topmerk Junkers, maar we zijn ook vertrouwd met alle andere merken voor uw verwarming.

gezin

Ook sterk in hernieuwbare energie

Ecologisch verwarmen en uw energiefactuur zienderogen doen dalen? Dan zijn wij uw partner in hernieuwbare energie, zoals het plaatsen van een zonneboiler of een warmtepomp. Voor elke situatie en elk gezin hebben wij energiezuinige oplossingen klaar.

vloerverwarming

Plaatsen van vloerverwarming

Ook voor vloerverwarming kiest u bij Serneels Frank voor een duurzame oplossing. Vloerverwarming is energiezuinig doordat er verwarmd wordt op lage temperatuur.

Een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van een nieuwe condensatieketel in Vlaams-Brabant of Antwerpen? Of meer weten over hernieuwbare energie? Contacteer ons meteen!