top of page

Plaatsen van zonneboilers en warmtepompen in Vlaams-Brabant en Antwerpen

Specialist in verwarmen met hernieuwbare energie

divider

Serneels Franks is naast de installatie van uw centrale verwarming en sanitair ook vertrouwd met hernieuwbare energie om te verwarmen. Wij plaatsen zonneboilers en warmtepompen overal in Vlaams-Brabant en Antwerpen.

huis met hernieuwbare energie
zonneboiler

Plaatsen van zonneboilers

divider

Een zonneboiler is voor elk huishouden interessant: via dit systeem wordt kraanwater verwarmd door gratis zonne-energie en kunt u zelfs de complete woning zeer energiezuinig verwarmen. Door de technologische ontwikkelingen zijn zonneboilersystemen veel efficiënter geworden en vanwege de besparingen op energiekosten in combinatie met bestaande subsidies en de gedaalde prijzen is de investering snel terugverdiend. Er zijn verschillende systemen met verschillende capaciteiten en voor elk huishouden hebben wij een oplossing.

Plaatsen van warmtepompen

divider

Een andere manier om energiezuinig, milieuvriendelijk en voordelig te verwarmen doet u met een warmtepomp. Er bestaan verschillende warmtepompsystemen: een water-water warmtepomp, een lucht-water warmtepomp en een aarde-water warmtepomp.

Serneels Frank is is al jaren gespecialiseerd in het plaatsen van warmtepompen en heeft ook een energiezuinig antwoord voor uw situatie.

warmetepomp
icoon telefoon

EEN ZONNEBOILER OF WARMTEPOMP PLAATSEN IN VLAAMS-BRABANT OF ANTWERPEN? CONTACTEER ONS METEEN VOOR EEN GRATIS OFFERTE.

bottom of page